Compensație la trecerea de la un alt operator la Nion.TV

Nion.TV oferă un program pentru a compensa lunile neutilizate cu un alt operator IPTV la trecerea la Nion.TV.

Cum pot obține compensarea?

Dacă aveți un abonament activ cu un alt operator IPTV și nu doriți să pierdeți lunile de serviciu preplătite, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de cerere de compensare de pe site-ul nostru: https://nion.tv/contacts

Perioada maximă de compensare este de 7 luni la cumpărarea unui abonament de doi ani și de 4 luni la achiziționarea unui abonament de un an.

Cum functioneaza?

După trimiterea unei cereri prin intermediul formularului de contact, serviciul nostru de asistență vă va informa cu privire la perioada maximă de compensare pentru abonamentul Dvs. neutilizat.

Apoi puteți achiziționa un abonament Nion.TV de un an sau doi ani și spuneți-ne noul număr de abonament. După aceea (în termen de 2 zile), lunile compensate vor fi adăugate la perioada de valabilitate a abonamentului Dvs.

Adică, dacă cumpărați un abonament de un an cu o compensație maximă de 4 luni, veți putea utiliza serviciul timp de 1 an și 4 luni. Dacă achiziționați un abonament de doi ani cu o compensație maximă de 7 luni, veți putea utiliza serviciul timp de 2 ani și 7 luni.

Limitări:

Ce informații sunt necesare pentru a depune o cerere:

Vom fi bucuroși să vă vedem printre clienții noștri!

Cu Stima, Nion.TV