Informație

Nion.TV – difuzare de înaltă calitate a televiziunii române pentru toți utilizatorii moderni. Oferim un număr mare de canale TV de diferite genuri și tendințe pentru fiecare gust.

Până de curând, în afara României, nu era ușor să te uiți la televiziunea românească. TV prin satelit și cablu – a fost foarte scump și lista de canale – a lăsat mult de dorit.

Avantajul televiziunii Nion.TV - e evidentă. Un număr mare de canale TV de o calitate excelentă fără a fi legat de o antenă, computer, cablu sau TV prin satelit. Puteți viziona emisiuni   pe orice dispozitiv cu acces la Internet, chiar și cu o viteză medie a conexiunii.

Nion.TV – este o descoperire revoluționară în televiziunea digitală românească pentru telespectatorii care vorbesc limba română care trăiesc atât în țara noastră, cât și în străinătate. Toate difuzările TV românești vă stau la dispoziție non-stop. Nu este nevoie să instalați o antenă satelit sau să conectați TV prin cablu – este suficient să aveți o conexiune la Internet.

Bucurați-vă de televizor cu Nion.TV foarte ușor și convenabil. Alegeți metoda care vă convine cel mai bine – vizionarea pe televizor, computer sau dispozitive mobile Apple (iPad, iPhone) și Google (Android). Abonamentul Dvs. este un cod general de acces pentru Nion.TV. Pentru a viziona canalele preferate de pe televizor, trebuie să conectați un set-top box special la acesta, comandându-l pe site-ul nostru. Pentru a viziona TV prin internet mobil 3G,  LTE, aplicațiile sunt disponibile în iTunes pentru iPhone și iPad. Precum și o aplicație pentru smartphone-uri și tablete Android în Google Play.

Ați avut o situație în care doriți să vizionați din nou filmul preferat sau un program interesant? Live stream – sunt doar o mică parte din serviciile la care merită să vă conectați la Nion.TV. Pentru confortul dvs., este disponibilă o arhivă de programe TV și emisiuni TV pentru ultimele trei zile. Clienții noștri apreciază în mod special acest serviciu și nu își pot imagina televiziunea fără o astfel de oportunitate.

Pe lângă transmisiile TV, aveți acces larg la diverse canale de cinema. Fiecare din el – este canalul care prezintă cele mai noi și mai bune filme pentru toate vârstele și gusturile. Iar cele mai bune filme de la cinema ajung în biblioteca video Nion.TV, unde veți găsi câteva mii de titluri ale filmelor preferate disponibile pentru vizionare în orice moment convenabil pentru Dvs. Arhiva noastră vă va ajuta să vă întoarceți acele senzații îndepărtate pe care vi le-a dat odată un anumit complot al filmului.

Televiziune digitală prin Internet de la Nion.TV – este mai mult decât vizionarea cu plată a canalelor și filmelor românești.De asemenea, este ușor de comandat, livrarea rapidă a echipamentului și asistență competentă pentru orice întrebări atunci când vă conectați prin "linia fierbinte".

În fiecare zi încercăm să ne îmbunătățim serviciile, adăugând noi funcții pentru a satisface nevoile utilizatorilor noștri.

Nion.TV – posibilitățile tale nelimitate!